Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Tonga

Eladó ingatlan Tongában

A Tonga királyság Fidzsi-szigetek és Niue között található, Ausztráliától keletre, Szamoa alatt, a Csendes-óceán déli részén. Tonga az utolsó polinéz monarchia a Csendes-óceánon. A Tonga több mint 150 szigetből áll, és gyakran "Barátságos szigeteknek" hívják. Ezt a nevet Cook kapitány a barátságos fogadásnak köszönheti.

A fő szigetet, Tongataput lagúnák és mészkősziklák védik. Itt található Nuku'alofa vidéki fővárosa.

Nagyon nehéz Tongán eladni ingatlant.

A csendes-óceáni szigetek más országaival ellentétben Tongában nincs közös álláspont. Tonga kissé feudális földtulajdonosi rendszert gyakorol. Tonga egész földje a királyé, ezért a király egy vagy több ingatlant adhat a nemeseknek és a főnököknek, hogy örökségévé váljanak. A tulajdon tulajdonjoga csak a család vagy a klán férfi tagjaira hárult. Minden 16 év feletti hímnek 8,25 hektár termőföld és egy kis telek jár a ház építéséhez.

 

A külföldiek akár 99 évre is bérelhetnek földet, a kabinet jóváhagyásával. A Tongában eladó ingatlan tulajdonosai csak az ingatlanuk teljes területének 5% -át bérelhetik. Földet nem szabad eladni.

Miért ilyen olcsó a Vava'u Tonga-ban eladó ingatlan?

A többi szigeti országhoz, például Fidzsi-szigetekhez képest a Tonga árai annyira alacsonyabbak Fidzsi-szigeteken, gyanakodni kell valamire. Pontosan azért, mert vannak olyan okok, amelyek miatt Tongának nagyon gyanús ára van alacsony áron.

Az alacsonyabb ár Tongában az első számú ok; nem "vásárolhat" földet Tongában, csak bérelheti. A lízing általában nem olyan drága, mint a birtoklás, ezért a földszerzés legalacsonyabb ára.

Tehát, ha el akar vásárolni egy ingatlant Tongában, jobb, ha szakképzett tanácsadóval fordul.

  •  
    Tongába költözés. Expatria és él Tongában.

        Álmodsz egy paradicsomról, de nem tudod, hogy melyik célállomást választod? Fáradt-e a szokásos rutin, amely egyre több és több monoton és ismétlődő? Ismerje meg: meg tudja képzelni magát egy meleg és napos helyen, teljes kikapcsolódásban, de nem tudja, hogyan kell megvalósítani álmait? Ne ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

99 év bérleti ideje Toula faluban, Vava'u, Tonga Óceánparti tétel Tongában 5000 dollárért vagy B / O-ért Kikiáltási ár: 5000 USD (tárgyalható - rend...
Cod. 21985

Eladás Sziget, Tonga, Ha'pai, Lulunga, N/A

597,653,900.00HUF
Eladás
Sziget

60000 m²
Private Island eladó a Királyság Tonga 75 éves bérleti átruházható, megújítható. Build a magán villa ortouristic resort.
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB